Worksite Dossier DMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 10 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " De gebruikerslicentie wordt vastgesteld op basis van de gewenste inrichting, uitgangspunten van het dossier, het aantal dossiers en het aantal scanwerkplekken. De prijstelling loopt volgens een vaste prijsstaffel af naar mate de dossiers toenemen."
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
24-06-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6479" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="6cc2529f0a">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6479-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Veel afdelingen ontvangen vaak enorme hoeveelheden papier en hebben aanvullend vaak ook toegang tot een grote hoeveelheid aan digitale bestanden. In de praktijk wordt deze informatie ongestructureerd en versnipperd opgeslagen over allerlei verschillende locaties binnen een organisatie.

De beheersbaarheid van de (personeels) dossiers is een enorme uitdaging. Succes kan worden behaald wanneer in de basis een flexibel digitaal (personeels) dossier wordt ingericht wat geintegreerd is met informatie afkomstig uit de in gebruik zijnde administratieve systemen. Worksite Dossier heeft de volgende kenmerken:

  1. Geïntegreerd met bestaande administratieve systemen
  2. Voorzien van state of the art scan software
  3. Externe documenten kunnen eenvoudig toegevoegd worden
  4. Volwaardig document management systeem
  5. Veiligheid van informatie

Worksite Solutions is een specialist in het verwerken en archiveren van papier of bestaande digitale bestanden.

Wij zijn in staat uw organisatie beter, sneller en goedkoper te laten werken. Dit doen wij met een breed palet aan diensten afzonderlijk of gecombineerd af te nemen maar met een duidelijke focus, een optimalisatie in opslag en gebruik maken van uw bestaande aanwezige systemen.

Wij bieden scan applicaties, scan technologie voor snellere verwerking, een scanstraat door ons bemand of een geavanceerd digitaal dossier voor opslag volledig geïntegreerd met de bestaande personeel, salaris, polisadministratie of CRM systemen.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.