SharePoint Document Management Framework (DMF) DMS-systeem

Prijs:
€ 100 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Prijs per named user"
Versie:
7
Bijgewerkt:
21-10-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4996" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="123e025749">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (26 votes, average: 3.38 out of 5)
<0 id="post-ratings-4996-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

SharePoint Document Management Framework (DMF); gebruiksvriendelijk beheer van Microsoft documenten, Adobe Acrobat documenten, e-mail berichten en andere bestanden in SharePoint. Wilt u uw documenten, e-mail berichten en bestanden op eenvoudige wijze delen en beheren in Microsoft SharePoint? U onderkent de talloze mogelijkheden van Microsoft SharePoint en wilt deze op een eenvoudige wijze succesvol toepassen in uw organisatie? GeONE levert een uitgebreid productenportfolio met add-ons voor Microsoft SharePoint die volledig aansluiten op de behoefte van organisaties en hun medewerkers. Afhankelijk van de gewenste oplossing worden verschillende standaard producten ingezet die niet alleen naadloos aansluiten op zowel Microsoft SharePoint en Microsoft Office, maar ook standaard zijn geïntegreerd met toepassingen zoals Adobe Acrobat. Als Enterprise Content Management specialist richt GeONE zich op het Microsoft SharePoint domein en realiseert voor zowel profit als non-profit organisaties oplossingen die de bedrijfsvoering significant verbeteren en de productiviteit verhogen. De medewerkers van GeONE hebben veel kennis van Microsoft SharePoint, daarnaast beschikken zij over jaren lange ervaring in Enterprise Content Management domein.  DMF is de prijswinnende Document Management (DM) oplossing voor Microsoft SharePoint©. Het beheren van documenten en Outlook© berichten in Microsoft SharePoint© biedt met DMF dezelfde gebruikerservaring als Windows Explorer.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.