WIS Workplace DMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 590 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " De jaarlijkse kosten zijn gebaseerd op een bedrag per gebruiker/per jaar. De kosten per gebruiker zijn € 59,- en de minimum afnamen van gebruikers is 10. Voor hogere aantallen zijn er ook staffelprijzen en is er een CPU license."
Versie:
2.2
Bijgewerkt:
06-08-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4345" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="3bd71eb5d0">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (11 votes, average: 3.82 out of 5)
<0 id="post-ratings-4345-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

WIS Workplace integreert functionaliteit voor documentbeheer en samenwerken in uw officepakket. Onafhankelijk van het officepakket dat u gebruikt (OpenOffice. org, StarOffice of Microsoft Office), biedt WIS Workplace plug-ins die u in staat stellen documenten te delen en samen te werken aan gedeelde documenten, direct vanuit uw officepakket. De plug-ins zorgen ervoor dat de kenmerkende WIS Workplace functionaliteit voor geautomatiseerde versiebeheer, retentie en beveiligingsmechanismes zich gedragen als onderdeel van uw eigen officepakket.

WIS Workplace is hét open & flexibele alternatief voor Sharepoint. Het biedt de essentiële functionaliteit voor documentbeheer en samenwerken in een doordachte, gebruiksvriendelijke en betaalbare omgeving. Kenmerkende functionaliteit zoals de Workplace Assistant en de mechanismen voor automatische versionering en vergrendeling, zorgen daarbij voor ongeëvenaard gebruiksgemak.

WIS Workplace laat u als gebruiker vrij in uw keuzes. Workplace is cross-platform en cross-browser inzetbaar. Ook de keuze van uw groupware omgeving is vrij. Hiermee is WIS Workplace zeer flexibel inzetbaar en voorkomt vendor lock-in binnen uw organisatie.

WIS Workplace bestaat uit een serverinstallatie die u zowel hosted als op uw eigen server kunt installeren. De plugins en de Workplace Assistent is de enige software die u als gebruiker hoeft te installeren.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.