DigiOffice DMS DMS-systeem Uitstekende software

Organisatie:
Prijs:
€ 10000 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Vanaf 10.000 euro, afhankelijk van gebruikers aantal en welke modules er gekozen worden."
Versie:
2015
Bijgewerkt:
23-04-2015
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-7848" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="b8e4278b19">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (12 votes, average: 4.42 out of 5)
<0 id="post-ratings-7848-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Photo of DigiOffice DMS

DigiOffice DMS

Met DigiOffice registreert, beveiligt, routeert en archiveert u al uw digitale interne, inkomende en uitgaande documenten. DigiOffice is volledig webbased waardoor u via de webbrowser altijd en overal over uw documenten en informatie kunt beschikken. De documenten worden opgeslagen op een vooraf opgegeven plaats in uw filesysteem of op SharePoint of in de cloud.

Gegevens als referentienummer, naw-gegevens ontvanger, naam auteur, datum, soort document (brief, fax, offerte, memo, verslag) en locatie van het document houdt DigiOffice bij. Een document kan gekoppeld worden aan een relatie, persoon, dossier en/of project. Omdat u op nagenoeg alle ingevoerde gegevens kunt zoeken of filteren, genereert DigiOffice allerhande overzichten

Waarom kiezen voor DigiOffice DMS

DigiOffice onderscheidt zich door de slimme registratiewizard, de flexibele werkruimtes met previewmogelijkheden, de krachtige zoek- en navigatieopties, de toepassing van labels, de quick look-up en de volledige integratie met CRM en SharePoint. Daarnaast heeft DigiOffice uiteraard functionaliteiten als beveiliging, versiebeheer en opslagmogelijkheden. Tevens is huisstijl integraal te realiseren in Outlook, Word en PowerPoint.

Zowel de eindgebruiker als applicatiebeheerder zullen met plezier met DigiOffice werken door de vele handige functies, aantrekkelijke gebruikersinterface en consistente structuur. DigiOffice is ontworpen in samenspraak met eindgebruikers, implementatiemedewerkers en ontwikkelaars. Het is vervaardigd met de nieuwste technologieën op basis van Microsoft. NET framework.

Waarom is DigiOffice DMS waardevol?

DigiOffice is een volwassen webbased document beheersysteem. Het draagt bij aan een betere informatievoorziening en ondersteunt tijd-, plaatsen methodeonafhankelijk werken. Uiteenlopende branches, grote en kleine bedrijven, centraal en decentraal gestuurde organisaties werken met DigiOffice.

DigiOffice maakt complexe bedrijfsvoeringen weer overzichtelijk. Collega’s, leveranciers en klanten werken samen op de manier die het best bij een organisatie of project past. Dit bevordert efficiënter, effectiever, productiever en kostenbesparend werken.

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.