PRO.FILE DMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 5000 (initiele aankoopprijs)
€ 800 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " PRO.FILE heeft een schaalbaar prijsmodel met staffels en verschillende type gebruikersprijzen. Het is daarom niet mogelijk een volledig investeringsplaatje te beschrijven. Neem voor meer budgetinformatie contact met ons op, dan zullen wij met plezier een"
Versie:
8.5
Bijgewerkt:
21-10-2014
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6257" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="0673f02543">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (1 votes, average: 5.00 out of 5)
<0 id="post-ratings-6257-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

PRO. FILE is bij uitstek de oplossing om projecten, documentstromen en correspondentie met elkaar ter verbinden. Met de functionaliteit om projectdata en bijhorende documenten in zowel de technische als commerciële en administratieve afdelingen te beheren, is PRO. FILE een krachtig instrument in de actuele behoefte van het totale informatiemanagement. Dit is zeker belangrijk wanneer gekeken wordt naar de wetgeving met betrekking tot productaansprakelijkheid als ook de invulling van normen en voorschriften.

 

PRO. FILE biedt nog veel meer, zoals; projectmanagement, versiebeheer, archivering, workflow- en plotmanagement, koppeling met logistieke systemen (ERP), MultiSite ondersteuning.

Waar Workflow stopt gaat PRO. FILE Taken & Processen verder.  

PRO. FILE groeit mee met uw behoefte

Met sterke up-to-date integraties met de alle belangrijke gebruikte Office, Email en CAD applicatie en interfaces met bedrijfsapplicaties is PRO. FILE een oplossing die nu en in de toekomst zorgt voor centrale opslag, verwerking en ontsluiting van uw data en documenten. Uw organisatie is met PRO. FILE voorbereid op de toekomst. PRO. FILE is bovendien schaalbaar en eenvoudig zelf te beheren/onderhouden.

 

 

PRO. FILE gebruikers

Neem een voorbeeld aan de inzet van PRO. FILE bij DAMEN Shipyards Bergum waarbij PRO. FILE zorg draagt voor efficiënt beheer van alle project documenten en correspondentie, waaronder kwaliteitsdocumenten, tekeningen en Lotus Notes E-mail tijdens de gehele levenscyclus. Voor Autonational staat vast dat PRO. FILE snel went en na een implementatie van 2, 5 maand al breed is geadopteerd voor het beheer van alle projectdocumenten. Met meer dan 80. 000 werkplekken behoort PRO. FILE inmiddels tot de leidende DMS/PLM systemen. PRO. FILE is bij een grote klantenkring in gebruik in de diverse industrieën. Internationale gebruikers zijn bijvoorbeeld: Kingspan, Grohe, Gigabeam, Bremenports, ZDF, Hobby, Wadan shipyards, E-on, ENBW, DB, Hosokawa Alpine, Air Liquide.

 

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.