PlannExpert: onderhoudssoftware DMS-systeem

Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
04-09-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4432" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="a8c1dbdaf1">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (12 votes, average: 3.25 out of 5)
<0 id="post-ratings-4432-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Een keuze voor PlannExpert is keuze voor een compleet onderhoudspakket dat wordt gekenmerkt door eenvoud: eenvoud in gebruik, eenvoud in implementatie en eenvoud in integratie . Met behulp van PlannExpert is zowel correctief als preventief onderhoud te beheren. Tevens biedt PlannExpert functionaliteit voor voorraad- en inkoopbeheer, kalibratie, projectbeheer, kostenbeheer alsmede uitgebreide rapportages en grafische weergave. PlannExpert wordt toegepast bij bedrijven die onderhoud plegen, zoals industriƫle- en servicebedrijven, hotels en woningbouwverenigingen.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.