ORION Xerver DMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 3000 (per jaar)
€ 240 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Jaarlijkse licentiefee voor de server software en een jaarlijkse licentiefee per gelijktijdige gebruiker."
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
29-12-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6025" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="ff21f2ee30">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6025-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Documenten elektronisch verwerken

Een goedkope, krachtige en schaalbare webapplicatie waarmee u documenten vanuit verschillende bronnen automatisch kunt verzamelen, classificeren, sorteren, verwerken en verdelen. Dat is ORION Xerver. Uw digitale postkamer.

Voordelen

Documenten worden op basis van urgentie verspreid en worden sneller verwerkt. En omdat het aantal handmatige handelingen afneemt, gaan uw operationele kosten fors omlaag. Terwijl de informatietoevoer naar uw medewerkers, relaties en achterliggende systemen juist verbetert. Bovendien wordt de kans op het zoekraken van documenten geminimaliseerd.

Web based coputing

ORION Xerver is een centrale web server en bestaat uit verschillende onderdelen:

  • COLLECT  -  Het verzamelen van documenten
  • PROCESS  -  Het verwerken van de documenten
  • VAILDATE  -  Het controleren, wijzigen en aanvullen van herkende gegevens
  • TRANSFORM  -  Het omzetten naar andere formaten van de documenten en gegevens
  • DELIVERY  -  Het distribueren van de documenten en gegevens naar externe systemen
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.