ORION ScanIT DMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 2350 (initiele aankoopprijs)
€ 350 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " Dit is een eenmalige investering voor de software, inclusief een professionele documentscanner. Ongelimiteerd aantal scans"
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
29-12-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6016" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="472d1dcccb">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6016-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

ORION ScanIT: professionele scansoftware voor dagelijks gebruik.

ORION ScanIT biedt alles wat u nodig heeft voor het scannen van uw facturen, post, correspondentie, servicebonnen, brieven, etc, etc.

ORION ScanIT zorgt voor het digitaliseren, verwerken en archiveren van al uw documenten. ORION ScanIT is snel en flexibel en met name gericht op het dagelijks gebruik van scanners op werkgroep- en afdelings niveau. Er zijn speciale versies voor onder andere MS SharePoint, MS Dynamics (Navision, Axapta en CRM), en vele andere.

ORION ScanIT werkt prima samen met alle gangbare document scanners van gerenommeerde leveranciers zoals Kodak, Canon, Fujitsu, Böwe B+H, en Kofax tools en modules als VRS, Advanced Forms, etc.

ORION ScanIT werkt rechtstreeks met de ISIS driver van de scanner. Dit vertaalt zich terug in een veel hogere performance en geeft de mogelijkheid om specifieke scanner functies te gebruiken die niet beschikbaar zijn via generieke scansoftware systemen.

ORION ScanIT is doelgericht en efficiënt. Dit ziet u terug in het gebruik en in de prijs.

Het ORION ScanIT proces bestaat uit een viertal logische stappen:

  • SCANNEN de documenten worden omgezet naar een digitaal plaatje;
  • VERWERKEN met OCR kunnen gegevens worden verzameld;
  • VALIDEREN de documenten en gegevens worden gecontroleerd;
  • EXPORTEREN de documenten worden naar SharePoint, uw eigen server, back-office applicatie of e-mail verstuurd.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.