ORION Deja Vu DMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1200 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " ORION Deja Vu is een extra module van ORION Xerver voor het herkennen van gegevens via OCR. Per 25.000 documenten betaalt men € 1.200."
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
29-12-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6026" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="101cf04baf">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6026-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Revolutionaire nieuwe software voor het herkennen van documenten en data

ORION Déjà Vu werkt op basis van inhoud van de documenten en gebruikt een knowledge base over de specifieke documenten. Deze knowledge base (leerschool) wordt tijdens het normale gebruik door ORION Déjà Vu opgebouwd. Hierdoor weet ORION Déjà Vu precies hoe en waar specifieke gegevens kunnen worden gevonden.

Na het scannen, bij de verwerking van de documenten, analyseert ORION Déjà Vu het document en bepaalt aan de hand van de knowledge base de meest waarschijnlijke waarde voor het gezochte dataveld. Wanneer er geen waarde gevonden kan worden, of wanneer er meerdere kandidaten worden gevonden, zal ORION Déjà Vu aan de gebruiker vragen om een keuze te maken.

Deze keuze wordt dan weer verwerkt in de knowledge base. Zo worden de resultaten tijdens het normale gebruik steeds beter!

ORION Déjà Vu is een module van ORION Xerver, maar kan ook gebruikt worden in combinatie met andere scanprogramma’ s, document management en workflow systemen.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.