OpenIMS Document Management server DMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 100 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Exclusief implementatie kosten."
Versie:
5.0
Bijgewerkt:
08-07-2013
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5028" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="446e3d26e6">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (14 votes, average: 2.07 out of 5)
<0 id="post-ratings-5028-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

OpenIMS is een webbased platform voor het beheren van ongestructureerde informatie zoals documenten, e-mail, html-content, afbeeldingen (assets) en tekeningen. Het platform bestaat uit een aantal server oplossingen die onafhankelijk maar ook geïntegreerd kunnen worden ingezet. OpenIMS is vanuit de basis platform onafhankelijk maar presteert het beste op het Linux platform. Binnen het platform is het “best of both worlds” samengebracht.

De backoffice is schaalbaar en stabiel (Linux, Apache) waarbij deze volledig integreert met vele desktop oplossingen zoals bijvoorbeeld Microsoft Office, Autocad en Microstation. OpenIMS bestaat uit de volgende onderdelen: OpenIMS Content Management Server (CMS) OpenIMS Document Management Server (DMS) OpenIMS E-mail Archivering Server (EMS) OpenIMS Portal Server (PS) OpenIMS Bedrijfsproces Management Server (BPMS) OpenIMS ondersteunt vele open standaarden zoals XML, SOAP, SMTP en ODBC. OpenIMS is binnen verschillende marktsegmenten zoals: (semi-) overheden, zorg (met name jeugdzorg), industrie en zakelijke dienstverlening in gebruik.

Verder is OpenIMS volledig meertalig van opzet, dus ook op het niveau van metadata en workflows.

Opdrachtgevers : AOb, GTI, ASM, VROM, Deventer Ziekenhuis, Sint Maartens Kliniek
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.