DDi archief DMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 10 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " De prijs voor de software is afhankelijk van het aantal gebruikers en documenten dat verwerkt zal worden binnen de organisatie. Uiteraard maken wij graag een offerte op maat voor u. "
Versie:
3.0
Bijgewerkt:
03-01-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4642" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="39d5f8c567">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (2 votes, average: 5.00 out of 5)
<0 id="post-ratings-4642-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Eén van de grootste uitdagingen voor organisaties is het papieren archief. Het wordt vaak als enorme klus gezien om de tientallen tot honderden vierkante meters aan archiefkasten “klein” te krijgen.

Met de juiste middelen en tactiek valt deze klus vaak een stuk “kleiner” uit dan vooraf gedacht. Bovendien; de investering loont. Door uw papieren archief te scannen creëert u een elektronisch archief waarmee u de efficiëntie verbetert en u fors bespaart op ruimte, tijd en kosten.

Uw voordelen van elektronische archivering:

  • Besparing van kostbare opslagruimte
  • Eenvoudige en gestructureerde opslag
  • Betere toegankelijkheid voor medewerkers, direct vanaf hun werkplek
  • Beveiliging van archiefstukken tegen schade, verlies, diefstal en onbevoegden
  • Tijdwinst doordat informatie sneller beschikbaar is
  • Betere servicegraad
  • Duurzaamheid

 

Archief scannen

Door te scannen creëert u een elektronisch archief. U maakt het archief zo direct een stuk beter toegankelijk voor uw medewerkers. Dit levert een enorme tijdwinst op en, nog belangrijker, het verbetert direct de servicegraad van uw organisatie.

Archief indexeren

Nieuwe documenten worden in één moeite direct aan het juiste dossier in het elektronische archief toegevoegd. Automatische indexering zorgt voor een gestructureerde opslag, ongeacht de omvang van uw archief. U creëert zo een overzichtelijk archief waarin archiefstukken snel teruggevonden kunnen worden.

Archief beveiligen

Uw archief is direct beveiligd. Een elektronisch archief kan veel makkelijker worden beveiligd tegen schade (brand e. d. ) en diefstal (encryptie, autorisaties). Daarnaast bepaalt u via ingestelde protocollen de levensduur van documenten. Niets wordt dubbel bewaard of vroegtijdig vernietigd.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.