iConnectHorizon DMS-systeem

Prijs:
€ 6500 (initiele aankoopprijs)
€ 975 (per jaar)
€ 1500 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Licenties per schip/kantoor in aflopende staffel; in de eerste licentie zijn 4 dagen instructie/installatie inbegrepen"
Versie:
5.9
Bijgewerkt:
14-09-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-13234" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="b4ec79ed8c">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-13234-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

iConnect Horizon is een zeer compleet programma voor het inrichten, beheren en toepassen van de planning voor onderhoud aan schepen. Het programma is ontwikkeld door IC2 in opdracht van en in samenwerking met een grote Nederlandse scheepswerf voor een Aziatische klant. Gebouwd als alternatief voor bestaande pakketten die vaak te kostbaar zijn door functionaliteit die slechts een klein deel van de eindgebruikers nodig heeft en daardoor te complex is. Geschikt voor scheepswerven en rederijen.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.