FileLinx DMS DMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 15 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Smart, Office en Enterprise versies verkrijgbaar. Afkoop of lease constructie. Op eigen server of op datacentre."
Versie:
2.5
Bijgewerkt:
10-11-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5950" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="be5686237c">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (2 votes, average: 4.00 out of 5)
<0 id="post-ratings-5950-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Photo of FileLinx DMS

FileLinx DMS software is uiterst flexibel configureerbare software dat geheel op uw eigen omgeving kan worden afgesteld.

Met de speciale FileLinx desktop manager kunt u alles met een druk op de knop vinden. U krijgt de gevonden documenten, emails, contactmomenten, foto’ s, projecten, overzichtelijk op uw scherm verdeeld in Categorieen. Elke Categorie is op uw situatie in te stellen, net als elk labeltje dat daar bij hoort. Uiteraard zijn er ook verschillende standaard templates leverbaar waarmee u meteen mee aan de slag kunt.

Op deze wijze creeert FileLinx een document management systeem dat volledig bij u past en met u mee kan groeien in zowel functionaliteit als capaciteit. Schaalbaar, flexibel en eenvoudig in gebruik.

U kunt uiteraard elk soort document, elk bestandsformaat digitaal archiveren en snel terug vinden. De software is webbased en de informatie wordt centraal opgeslagen in een digitale kluis.  Rechten zijn uitgebreid instelbaar.

Scannen - Digitaal archiveren - Workflow – Email archiveren - Lange termijn opslag – Post registratie – Digitale postkamer – Factuur herkenning en codering naar Exact - Accountview en andere financiele pakketten – Automatische import, export en rapportage mogelijkheden – Koppeling met software van derden.

Uiteraard is FileLinx ook volledig te combineren met de CRM, HRM, Project, en overige standaard FileLinx modules.

Zo kunt u FileLinx ook inzetten als een onmisbaar * compleet systeem.

(* nb, FileLinx is geen boekhoud of ERP systeem)

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.