SharePoint E-Content DMS / ECM DMS-systeem

Organisatie:
Onbekend
Prijs:
€ 100 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Prijzen op basis van modules en aantal gebruikers."
Versie:
SharePoint 2007 en 2010
Bijgewerkt:
28-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6712" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="df669058fe">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (13 votes, average: 4.92 out of 5)
<0 id="post-ratings-6712-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Wij helpen woningcorporaties en vastgoedbedrijven bij de digitalisering. Ter ondersteuning hiervan bieden wij corporaties en vastgoedbedrijven documentmanagementsystemen onder de naam E-Content. E-Content is gebaseerd op de wereldstandaard Microsoft SharePoint.  De software is modern, flexibel en bovenal eenvoudig in gebruik.

E-Content is via de standaard webbrowser toegankelijk, niet alleen van binnen, maar ook als dat gewenst is van buiten de organisatie. Vanuit de introductiepagina van E?Content hebben uw medewerkers toegang tot een gemakkelijk te gebruiken werkruimte (portaal) en het digitale archief. Daar kunnen zij in teamverband samenwerken aan documenten, informatie of nieuws raadplegen, afbeeldingen gebruiken en deelnemen aan discussies. Ideaal voor bijvoorbeeld de afdeling projectontwikkeling die met diverse partijen moet samenwerken.

Een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid is van essentieel belang voor een goed bruikbaar DIS / DMS / ECM . Tijdens het gebruik moeten er zo min mogelijk handelingen verricht worden om tot het gewenste resultaat te komen. Graag demonstreren wij onze oplossingen live bij u op de woningcorporatie.

De werkwijze Elke afzonderlijke huurovereenkomst, factuur, bouwtekening, order, werkbon, presentatie, grafiek, foto, video, vhe-dossier slaat u niet alleen in een handomdraai op, u vindt het ook razendsnel weer terug in het digitale archief. Zo kunt u altijd direct op vragen reageren. Doordat u makkelijk al uw documenten elektronisch beheert, verhoogt u de doelmatigheid van uw woningcorporatie. Dit betekent voor u en uw medewerkers:

· nooit meer naar het archief      · nooit meer alles overhoop halen      · nooit meer documenten kwijt     · uw persoonlijke post digitaal

Een systeem dat uw werkprocessen optimaliseert (Workflow Management) Onze oplossingen kunt u uitbreiden met een geïntegreerde E-Content module voor geautomatiseerde werkstromen (workflow). Hiermee verbetert u de effectiviteit en efficiency van werkprocessen. De inzet van deze flexibele module leidt tot minder fouten in de uitvoering van processen en kortere doorlooptijden. De processen kunnen documenten als uitgangspunt hebben, maar dit is niet noodzakelijk. Het is altijd visueel zichtbaar in welk stadium een werkproces zich bevindt. Door uitgebreide rapportagemogelijkheden krijgt het management bovendien een beter inzicht in het verloop van de werkprocessen.

Integratie met uw primaire systeem

Van Dinther heeft koppelingen en integratie gerealiseerd voor woningcorporaties en vastgoedbedrijven met alle primaire systemen in de branche. Wij brengen u graag in contact met onze referenties in de vastgoed en woningcorporatiebranche.

Naast SharePoint DMS / ECM  levert Van Dinther ook diverse SharePoint PORTALEN, INTRANET, WEBSITES (CMS), en CRM binnen SharePoint.  

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.