Decos D5 DMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 10000 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Decos D5 is zowel aan te schaffen via een eenmalige investering, als af te nemen voor een vast bedrag per maand."
Versie:
Release 5.0
Bijgewerkt:
14-09-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5716" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="30029eeb27">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (13 votes, average: 4.00 out of 5)
<0 id="post-ratings-5716-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Decos D5 is de complete en veelzijdige oplossing voor enterprise content management.

Decos enterprise content management biedt veelzijdige en flexibele oplossingen voor het beheren en stroomlijnen van de ongestructureerde informatie binnen uw organisatie.

Document management, record management en workflowmanagement maken deel uit van Decos enterprise content management.

Door Decos D5 in uw organisatie in te zetten,  is informatie eenvoudig terug te vinden en garandeert u de duurzaamheid van de informatie. Decos bespaart u niet alleen geld maar ook veel tijd en ruimte doordat informatie altijd en overal beschikbaar is.  

Decos D5 is volledig web-gebaseerd, waardoor alle functionaliteiten via internet beschikbaar zijn. Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent, u heeft altijd de beschikking over de informatie die u nodig heeft!
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.