DDi Formulier DMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 3500 (initiele aankoopprijs)
€ 1500 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. Definitieve prijs wordt bepaald door het jaarlijkse volume te verwerken formulieren."
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
10-09-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-13229" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="4574fa9bb7">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-13229-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Het handmatig overtypen van gegevens vanaf formulieren kan veel makkelijker, sneller en met veel minder fouten met formulieren software. Bij geautomatiseerde formulierverwerking wordt na het scannen waardevolle informatie op een formulier herkend met behulp van OCR, ICR, OMR en barcode technieken. De informatie van ieder digitaal formulier kan hierna foutloos verwerkt worden in een fractie van de tijd die u kwijt bent met handmatige invoer.

Enquêtes, onderzoeken of vragenlijsten hoeven dus niet langer met de hand worden ingevoerd en handmatig overtypen van informatie van toetsen, examens of rapporten is niet meer nodig. De verwerking van al uw (digitale) formulieren gaat geheel geautomatiseerd met de formulieren software van DDi.

Uw voordelen van geautomatiseerde formulierverwerking:

  • Snelle verwerking van uw formulieren
  • Nauwkeurig en efficiënt
  • Tijdbesparend
  • Gebruiksvriendelijk
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.