Contracked On Demand Contract Management DMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 39 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Abonnement model: Vanaf 9 euro per gebruiker per maand. "
Versie:
2.85
Bijgewerkt:
12-01-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6058" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="38d55e36a2">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (13 votes, average: 4.38 out of 5)
<0 id="post-ratings-6058-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Contracked™ is een on-demand Contract Management, contractmanagement of contractbeheer oplossing. Contracten worden veilig online opgeslagen, bewaakt en zijn altijd beschikbaar op elk moment vanaf elke lokatie. Contracked™ is gebruikersvriendelijk, makkelijk en web-based.  Actief aan de slag binnen 60 seconden.

Met Contracked™ bespaart u niet alleen geld en tijd, maar bewaakt u ook de contractuele afspraken. Wij monitoren uw verplichtingen en minimaliseren hierdoor uw risico’ s. Contracked™ is zeer eenvoudig te gebruiken door iedereen voor alle soorten contracten. Het geïntegreerde taak management systeem kent taken toe aan personen die vervolgens de contractuele verplichtingen dienen uit te voeren.




Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.