Alfresco DMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " De initiële kosten zijn afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, hoe complexer de implementatie hoe hoger de kosten. Alfresco is open source; u zit niet vast aan licentiekosten."
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
02-03-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6160" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="a4755e11e5">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (6 votes, average: 3.50 out of 5)
<0 id="post-ratings-6160-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Alfresco is een open source Entreprise Content Management (ECM) systeem met één helder doel voor ogen: simpel document management. Om dit te realiseren bestaat Alfresco uit basis document management, collaboration, records management, knowledge management, web content management and imaging. Alfresco gebruikt het beste van bestaande open source technologieën, zoals Spring, Hibernate, Lucene en open standaarden zo als JSR-168, JSR-170, Web Services, Java Server Faces en bijdragen van de open source gemeenschap om hoge kwaliteitssoftware snel en tegen lage kosten te realiseren. Alfresco is volledig open source (volgens de GNU Public Licence) en gebaseerd op recente open source Java technologieën, zoals het Spring Framework, Hibernate, Lucene en OpenOffice (t. b. v. document transformatie handelingen) en TinyMCE. Wilt u meer informatie over Alfresco of zoekt u een vergelijking van Alfresco met Microsoft Sharepoint? Neem dan even contact op. www. finalist. nl
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.